Skatt er som alltid sentralt – og nå mer enn noen gang ettersom både formuesskatt og potensiell gjeninnføring av arveavgift diskuteres mer enn på lenge.

Hva skjer med arveavgiften, og hvordan bør man planlegge for et generasjonsskifte?

Vi ser på de ulike elementene og hensynene som gjelder i både planleggingen, gjennomføringen og forvaltningen etter et generasjonsskifte, men vi gir også generelle råd i forbindelse med temaene skatt, juss og forvaltning.

Vi inviterer til en faglig oppdatering på arveavgift og generasjonsskifte, men også om hvordan man best tilpasser seg med tanke på dagens skatteregler og det juridiske rammeverket.

Det vil også bli satt fokus på den langsiktige forvaltningen av ens overskuddslikviditet, hvor det vil bli synliggjort de ulike typene aktører som finnes, hva man bør hensynta som investor og hvilke plasseringer som egner seg særlig godt i dagens markedssituasjon.

Dette er et seminar som holdes som et samarbeid mellom Arendal Næringsforening, Advokatfirma Hald & co, revisjonsfirmaet RSM Arendal og formuesforvalteren Finansco.

Dørene åpner kl. 16:00, og frem til kl. 17:00 blir det bevertning i form av fingermat og drikke. Den faglige delen varer fra 17-18:00. Det blir mingling, for dem som ønsker, på Castelle etter den faglige delen.

Etter den faglige delen er ferdig håper vi at flest mulig blir med på mingling på Castelle Bar og Restaurant kl. 18:00. Adresse: Castelle, Langbryggen 5, Arendal

Innledere:
RSM: Johan T. Bringsverd
Advokatfirma Hald & co: Roald Solberg-Jacobsen
Finansco: Christian Kallevig Arnesen

PÅMELDING: i linken over eller trykk her.