Endelig er det duket for sommershow i Arendal. Rolf Erik Nilsen presenterer årets sommershow med den folkekjære Maurstad-familien!

 

The Maurstad’s

Med en lang liste som strekker seg fra dubbe-roller, til forestillinger på scener som Nationaltheateret og Latter, til film og underholdningsprogram som Skal vi danse og Sofaen. Nå inntar trioen Mari, Scott og Pernille Maurstad scenen på Streetfood Arendal med et splitter nytt show.

Denne gangen lover de en forestilling fyllt med humor, musikk og underholdning. Med sin unike evne til å tulle og tøyse, er det ingen tvil om at publikum vil få seg en god latter.

Showet tar for seg alt fra hverdagslige observasjoner til historier om hvordan det er å vokse opp, og komme inn i en kjent familie, og alt blir servert med den typiske Maurstad-sjargongen. Du kan også glede deg til å høre dem synge kjente og kjære sanger, akkompagnert av et fantastisk band med Yegor Shevtsov fra Arktisk Filharmoni som kapell mester.

Dette er et show du ikke vil gå glipp av!
Maurstad-familiens sommershow er den perfekte måten å starte sommerferien på. Ta med familie, venner og bekjente på en uforglemmelig kveld fylt med latter og glede.

Hvor og når?
Premiere 19.6.2024 kl. på Streetfood Arendal
Billetter til alle show finner du her: følg link.

 

Tilbud til medlemmer av Arendal Næringsforening:
Kjøp du billetter til premieren 19. juni eller dagen etter 20. juni, får du like mange billetter til Generalprøven 18.6. Eks.: kjøper du 10 billetter til premieren, får du 10 gratis til generalprøven også. 

 

Ikke gå glipp av din sjanse til å se en av Norges mest populære familier på scenen!

 

Kunstnerisk team:
Mari Maurstad Scott Maurstad Pernille Øiestad Maurstad
Rolf Erik Nilsen/Rebecka Sandbacka - Produsent
Tomas Glans - Regissør
Yegor Shevstov - Kapellmester
Natalia Koliada - fiolin
Igor Patsovsky - cello
Alf Høines - kontrabass
Astrid Jenssen Solstad - saksofon,
David Cariano Timme - trommer/perkusjon